Bulgarovo

Агенция за недвижими имоти

Многоезичният уеб сайт на агенция за недвижими имоти "Bulgarovo" е разработен на три езика - български, английски и руски. Притежава специален модул за недвижимите имоти, за които може да се попълни подробна информация за всеки отделен. Разработен е модул, в който могат да бъдат описани всички офиси на агенцията, с подробна информация за тяхното местоположение, телефони за връзка, работно време и имейли.

Към този сайт са извършени интеграции и управление на маркетингови инструменти (мейлинг листи, списъци и категории клиенти, автоматизирано листване на имоти). Освен всичко това Bulgarovo е индексиран с челни резултати както за Google, така и за Yandex.

  • Модул "Локации"
  • Модул "Недвижими имоти"
Година на реализация: 2019

Модул "Недвижими имоти"

Този модул е много подробен и разработен специално за дейността на агенция за недвижими имоти. Всеки имот има възмост да бъде подробно описан - може да се добави карта за местоположението му и удобствата които притежава в него и покрай него. Освен това може да се добавят снимки и видеа за неговия облик и да се отбележат какви документи притежава до настоящия момент. Всичката информация е инплементирана в сайта на отделни секции, за да може всеки посетител да се ориентира и да открие лесно желания от него дом. Недвижимите имоти са групирани в отделни категории и по местоположене. И за да може потребителя лесно да открие определени имоти, които търси, в уеб сайта има имплементирана търсачка, чрез която може да търси по номер на имот, вид цена и определени удобства. В администрацията, за удобство на собственика отново има възможност за търсене по тип, ниво за строеж и цена на имот. Модулът има възможност за автоматично известяване на всички агенти от агенцията за всяка промяна на имотите.

  • Форма за търсене
Модул "Недвижими имоти"
Нагоре