Bulgarovo

Агенция за недвижими имоти

BulgarovoПроект: Булгарово  |  Виж сайта

Година на реализация: 2019

Многоезичният уеб сайт на агенция за недвижими имоти "Bulgarovo" е разработен на три езика - български, английски и руски и специализиран модул за недвижими имоти. Сайтът е SEO оптимизиран с челни резултати както за Google, така и за Yandex.

Извършени интеграции и управление на маркетингови инструменти - мейлинг листи, списъци и категории клиенти, автоматизирано листване на имоти.

  • Модул "Локации"
  • Модул "Недвижими имоти"

Модул "Недвижими имоти"

Този модул е много подробен и разработен специално за дейността на агенция за недвижими имоти. Всеки имот има възмост да бъде подробно описан - може да се добави карта за местоположението му и удобствата които притежава в него и покрай него. Освен това може да се добавят снимки и видеа за неговия облик и да се отбележат какви документи притежава до настоящия момент. Всичката информация е инплементирана в сайта на отделни секции, за да може всеки посетител да се ориентира и да открие лесно желания от него дом. Недвижимите имоти са групирани в отделни категории и по местоположене. И за да може потребителя лесно да открие определени имоти, които търси, в уеб сайта има имплементирана търсачка, чрез която може да търси по номер на имот, вид цена и определени удобства. В администрацията, за удобство на собственика отново има възможност за търсене по тип, ниво за строеж и цена на имот. Модулът има възможност за автоматично известяване на всички агенти от агенцията за всяка промяна на имотите.

  • Форма за търсене
Модул "Недвижими имоти"
Нагоре